След десет години усилена работа във всички платформи за графични дизайнери, нашият опит ни доведе тук и решихме да продължим по нашия път, създавайки уникално съдържание за нашите клиенти. Работата ни е известна по целия свят от хора с различни националности.

Не сме тук да създадем Вашите рекламни материали за всякакъв вид събитие и да представим Вашия бизнес по невероятен начин! С Fantasmagorix създайте полезно печатно съдържание, за да информирате и рекламирате бизнеса си с езика на графиката.

Вижте нашето портфолио както и малките галерии на нашите страници за услуги! Така че знаете, че сте в добри ръце и ще имате невероятен краен резултат!

Правим графичен дизайн и готови за печат: бланки, папки, пликове, визитки и покани, календари, каталози, брошури, презентации, флаери, дипляни, листовки, етикети и стикери, менюта, CD/DVD обложки, дизайн на лого и уеб страници. Ние не печатаме! Това е друга услуга на други специалисти, но можем да направим вашият Уеб дизайн и интернет страници!

Тук можете да поръчате вашите индивидуални проекти, както и да вземете готов шаблон от нашата галерия , които ние ще адаптираме към вашите нужди.

Гарантираме отличен резултат!

  • Абсолютна гаранция за качество.
  • Бързина и изгодни цени за всеки джоб.
  • Пълно портфолио от услуги.
  • Творчески графични и уеб дизайн решения.
  • Ние следваме идеите, залегнали в името ни.
  • Не забравяме, че произвеждаме продукти, но работим с хора.

Fantasmagorix означава, че с нас ще откриете и най-неочакваното и така ще разберете от какво наистина имате нужда.


Вярваме, че графичния дизайн е занаят - този, който решава проблеми чрез подходящи персонализирани визуализации и по-добри целеви послания.
Животът на рекламните материали е твърда кратък в ръцете на потребителя и няма втори шанс. Ние не можем да решим колко заслужава вашият бизнес, но ако вие сте наясно и искате най-добрият дизайн за вас - можете да се свържете с нас.

Loading

SENDING

Your message was sent successful. Thanks.

REFRESH

Не чакайте до утре. Говорете с един от нашите консултанти днес и разберете как можем да представим вашия бизнес.

Имаме нужда от още информация, за да разберем как можем да ви помогнем по най-добрия възможен начин.

Разкажете ни малко за проекта, който трябва да създадете. Това е ценно, за да можем да ви насочим към идеалния екип.

  • Персонални данни
  • Вашият бюджет
  • Опции на услугата